Herhaalrecepten via internet – Vivaldi Apotheek – Lisse

Vivaldi Apotheek

Vivaldistraat 29 2162 AA Lisse Tel:0252 417 301 Fax:0252 417 446

Herhaalrecepten via internet

Er zijn verschillende manieren om herhaalmedicatie te bestellen bij de Vivaldi apotheek via deze website:

Maakte u in het verleden gebruik van de pilservice of de diabetesservice? Maak dan nu gebruik van mijngezondheid.net. U ziet dan direct het middel staan die u gebruikt en kunt hem met 1 druk op de knop aanvragen. Ook is er een mobiele app beschikbaar. Klik op de button mijngezondheid.net op de homepage voor meer informatie.

1. U heeft een tegoed wat op het etiket van het doosje vermeld staat.

Heeft u van de apotheek een tegoed wat op het etiket van uw doosje vermeld staat, dan kunt u terecht op deze pagina. Hier kunt u uw gegevens en de recept gegevens invullen. Het receptnummer van uw herhaling staat aangegeven op het etiket van de apotheek. U kunt een “X” invullen indien u het receptnummer niet kunt vinden.

2. U heeft geen tegoed meer op het etiket van het doosje, maar u wilt wél uw chronische geneesmiddelen herhalen.

Voor het aanvragen van nieuwe herhaalrecepten bij huisartsenpraktijk de gele Lis, huisartsenpraktijk Oranje Nassau, huisartsenpraktijk Derks en huisartsenpraktijk Poelpolder, kunt u tevens gebruik maken van deze pagina.

U kunt hier gebruik van maken voor al uw chronische medicatie die via de huisarts loopt, behalve slaapmedicatie, opiaten en middelen die zo nodig gebruikt dienen te worden.

U dient dan uw chronische medicatie in te vullen en in het hokje van het receptnummer kunt u een “X” invullen.

Let op:

Om er voor te zorgen dat we uw recept kunnen aanvragen bij uw huisarts, uw geneesmiddelen kunnen bestellen en gereed maken voor aflevering vragen we u de medicatie 2 werkdagen van tevoren aan te vragen. U ontvangt van ons opnieuw een e-mail bericht op het moment dat de geneesmiddelen gereed staan om op te halen.

1 Persoonsgegevens
2 Contactgegevens
3 Herhaalreceptgegevens
  • Persoonsgegevens