Herhaalservice – Vivaldi Apotheek – Lisse

Vivaldi Apotheek

Vivaldistraat 29 2162 AA Lisse Tel:0252 417 301

Herhaalservice

Kosteloos uw chronische medicijnen laten herhalen

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken bieden we u onze gratis herhaal service aan. Met deze service regelt uw apotheek, in samenwerking met uw huisarts, automatisch de levering van de medicijnen die u langdurig aansluitend (chronisch) gebruikt.

Hoe werkt het als u een herhaalrecept nodig heeft?

Als u langdurig dezelfde medicijnen gebruikt, neemt u waarschijnlijk elke keer contact met uw huisarts op voor een nieuw recept. Vervolgens gaat u naar de apotheek om het medicijn op te halen. Als u verschillende medicijnen gebruikt zullen ze vaak niet gelijktijdig op zijn. U moet daardoor meerdere keren naar de huisarts en de apotheek. Dat kost onnodig veel tijd, terwijl er niets verandert in uw medicijngebruik.

Hoe werkt de Herhaalservice?

Als u zich aanmeldt voor de Herhaalservice hoeft u geen aparte bestellingen meer te plaatsen bij uw huisarts. Wij nemen op tijd contact op met uw huisarts om uw medicatie te herhalen. Mocht uw huisarts de medicijnen niet willen herhalen maar u eerst op het spreekuur willen zien, dan neemt de huisarts of de apotheek daarover contact met u op. Zodra uw huisarts akkoord gaat met de nieuwe levering maakt de apotheek uw medicijnen klaar. U ontvangt vervolgens per e-mail of sms het afhaalbericht dat de geneesmiddelen gereed liggen in de apotheek of in de 24 uurs service locker.

Welke huisartsenpraktijken doen er mee:

Alle huisartsen praktijken in Lisse:
Huisartsenpraktijk De Gele Lis
Huisartsenpraktijk Derks
Huisartsenpraktijk Oranje-Nassau
Huisartsenpraktijk Poelpolder

Hoe kunt u zich aanmelden voor de Herhaalservice?

  1. Vul het onderstaande formulier in voor alle middelen die u graag in de herhaalservice wenst. Indien een middel niet opgenomen kan worden in de herhaalservice dan krijgt u dat van ons te horen.
  2. Als u het formulier naar ons heeft verzonden synchroniseren wij uw geneesmiddelen. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat de medicijnen ongeveer gelijktijdig op zijn doordat we u afwijkende hoeveelheden leveren.
  3. U ontvangt van ons een bericht dat de medicatie klaar staat in de apotheek of in de afhaalautomaat (indien u hier voor gekozen heeft)
  4. U ontvangt elke 3 maanden uw herhaalmedicatie op de afgesproken manier
  5. U kunt onderstaand formulier ook gebruiken wanneer uw medicatie niet meer mooi gelijk loopt. Wij synchroniseren uw medicatie op het moment dat u de telling aan ons doorgeeft.

Vragen?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze service? Stuur ons een e-mail en wij reageren binnen 48 uur tijdens werkdagen.

1Persoonsgegevens
2Geneesmiddelen
  • Persoonsgegevens